dissabte, 31 d’octubre del 2009

Qui ets, tu?


Per descriure el Dani he utilitzat, si s'em permet l'expressió, un híbrid entre la descripció objectiva i la descripció subjectiva. Com a descripció objectiva, he triat una cosa que tots veiem, la seva barba i com a descripció subjectiva la seva facilitat per expressar-se. He intentat combinar les dues descripcions de la següent manera:

Diuen que on hi pel hi ha alegria, i aqui n'hi molta d'alegria! Aquesta barba va molt més enllà de fer-nos reflexionar sobre l'alegria d'en Dani. La seva barba és una barba negra i tupida que encercla la seva boca. Aquesta barba li aporta un toc de veterania i experiència, i això em fa pensar sobre la trascedència que tenen les barbes per la humanitat. Al llarg de la història la barba ha tingut una gran simbologia. Els celtes per exemple l'utilitzaven expressar la seva masculinitat i viriliat. En algunes religions és obligatoria entre els seus creients masculins. Un altre estereotip que ha tingut la barba al llarg dels anys, ha estat la seva vinculació amb la saviesa. Grans pensadors i filòsofs han lluit barba: Aristótoles, Leonardo Da Vinci, Karl Marx...La barba d'en Dani em transmet pensament i saviesa.

El que més em va cridar l'atenció del Dani quan el vaig conèixer va ser la seva capacitat per expressar-se. El Dani és un gran comunicador i utilitza la barba com a arma comunicativa, ja que quan reflexiona es toca suament la barba, l'acarona tot buscant les paraules adients. I pel que sembla funciona, degut a que després d'una simple gratada de barba i uns segons de reflexió les paraules comencen a fluir entre els seus llavis. La seva barba és molt més que un simple element decoratiu de la seva cara. En Dani també és una persona tranquila i serena, sap escoltar i donar la seva opinió quan s'escau.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada