dissabte, 7 de novembre del 2009

Anàlisi anunci Seat Altea - Brother




Història:

L'anunci de Seat Altea ens presenta una familia on la nena té un amor a primera vista amb un monstre que esta en venta a una botiga d'animals. El pare accedeix a comprar-li i se'l enduen cap a casa.

Com més amor li donen, el petit monstre creix i creix sense parar, arribant a ser un problema de grans dimensions. Al final ja no hi cap ni al cotxe. Davant la impotència que senten al veure's obligats a deixar-lo a casa cada cop que surten, es compren un Seat Altea i el gran monstre si que hi cap, fent tornar la felicitat a la família.

Anàlisi Formal:

Colors: El que més m'ha cridat l'atenció dels colors és el fet de que el cotxe que tenen inicialment és gris, un color trist, que encaixa amb la tristesa que senten els personatges i el monstre en aquell moment, en canvi el Seat Altea és de color vermell, color de l'amor i la passió.

Música: Durant tot l'anunci va sonant una melodia de fons, molt senzilla, però enganxosa. Aquesta melodia marca el tempo de la història.Interpretada algunes vegades amb piano, altres amb guitarra elèctrica...Un tret diferencial d'aquest anunci és que els protagonistes es posen a cantar aquesta melodia en el moment més dràmatic de l'anunci.

Aquest anunci és, si més no, curiós ja que tot plegat es força surrealista, un monstre, una família dient-li brother...però arriba a tocar la fibra de l'espectador, amb frases de l'estil: "com es pot deixar d'estimar a algú?"
Combina molt bé una història divertida amb temes tan profunds com l'amor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada