diumenge, 15 de novembre del 2009

Diari COED


El passat dijous vam iniciar les sessions de debats i recitacions. Va ser una primera posada en escena, que no va ser fàcil, ja que trencar el gel davant de més de setanta companys mai ho és. És per això que crec que va tenir gran mèrit el que van fer els companys. Les recitacions van ser d'allò més variades: poemes, contes infantils, llegendes i fins i tot un acudit. La veritat és que va ser una estona entretinguda, sobretot per l'audiència, de ben segur que aquesta estona no serà tant divertida el dia que ens toqui recitar a nosaltres!


També vam gaudir de dos debats.

El primer va tractar el tema de l'educació obligatòria fins als 18 anys. El moderador va fer una introducció sobre aquesta notícia, per posar a l'audiència al corrent. El grup que defensava el NO va argumentar, entre altres coses, que l'alumne ha de ser lliure per escollir, i que aquest fet provocaria aules plenes d'alumnes sense ganes d'estudiar. També van destacar que l'educació obligatòria fins als 18 anys no milloraria el nivell d'educació actual.
El grup del SI va argumentar entre altres coses que amb 18 anys un és més madur per afrontar el món laboral.

El segon debat va ser molt interessant, tractava el tema de les escoles mixtes o diferenciades, on sembla lògic que la gran majoria estaria a favor de les escoles mixtes, però la bona planificació argumentativa del grup del NO a les escoles mixtes, va fer que escoltéssim contra-arguments que molts no havíem pensat. Tant el grup del SI com del NO es van mostrar molt informats i documentats sobre el tema.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada